Szolgáltatások

Sok hasonló cég van a piacon, és az emberek fejében ez nem egy „szeretett” kategória.

Hogy miért minket válasszon?

Állandó csapattal dolgozunk
nem eladni akarunk, hanem segíteni átlátni és rendbe hozni pénzügyeit.
Nemzetközi tapasztalatunk és hátterünk garancia a minőségre
tanácsadóink a legjobb szakemberek között vannak Magyarországon.

Mit csinálunk?

A közös munka alapja ügyfeleink pénzügyi helyzetének megismerése.

Az egyedi helyzetek elemzése alapján alakítjuk ki a megoldást.

Ha úgy látjuk, hogy Önnek új termékre van szüksége, azt nem csak segítünk kiválasztani, de a teljes körű lebonyolítást is átvállaljuk és a szerződés lejártáig Ön mellett vagyunk.

Sosem fordulhat elő, hogy Ön rossz szájízzel csak azért írjon alá egy szerződést, mert „szabadulni akar” tőlünk, úgy vegyen terméket, hogy nem érti azt, de az sem, hogy nem tudja, miért van arra szüksége.

Kockázati védelem

Az életbiztosítás, vagy egyéb kockázati biztosítás nem az a téma, amiről az ember szívesen beszél. Azonban ha szeretnénk magunk, családunk, cégünk biztonságáról gondoskodni, muszáj szóba hozni.

Lehet, hogy rendelkezik életbiztosítással, de ez tényleg minden Önt érintő kockázatot lefed? Vagy egyáltalán nincs is kockázati terméke, és azt gondolja, hogy csupán egy végakarat majd megvédi családját? Lehet, hogy nem fogja.

Tudnia kell, hogy a jelenlegi életbiztosításai, kockázati termékei valóban a megfelelő szolgáltatásokat a megfelelő értékben nyújtják-e Ön és családja, esetleg vállalkozása számára. Szóval, hogyan állapíthatja meg, hogy mennyi legyen a szükséges életbiztosítási összeg? Egyszerű, segítséggel és útmutatással.

Leülünk Önnel, hogy megnézzük, milyen igényei vannak. A céljai alapján személyre szabott elemzést készítünk és kiszámoljuk, mekkora az az összeg, ami valóban megvédi családját, vállalkozását az előre nem látható események bekövetkeztekor. Ha szeretné, segítünk megtalálni azokat a termékeket, melyek segítenek elérni céljait, és le is tudjuk bonyolítani azokat Ön helyett.

Jövőtervezés

Sosincs túl korán elkezdeni a jövőről gondoskodni. Ha el tudja képzelni, miként szeretne nyugdíjas éveiben élni, akkor már össze lehet állítani egy tervet is, hogy ezt elérje.

Az állami nyugdíjkassza bizonytalansága miatt egyre fontosabbá válik a nyugdíjtervezés. Ez egyrészt jelentheti azt, gondoskodunk az állami nyugdíj mellett plusz jövedelemről, másrészt gyermekeink jövőjét is megalapozhatjuk már most, hogy ne a nyugdíjas éveket terhelje az ő támogatásuk.

A PFS tanácsadói segítenek abban, hogy lássa, mennyit kell összegyűjtenie nyugdíjas éveire, és kidolgozunk Önnek egy stratégiát, hogy el is érje célját. Megvizsgáljuk a költségeit, prioritásait és céljait, és segítünk a pénzét munkára fogni, hogy a jól megérdemelt pihenését valóban élvezni tudja.

Vagyongyarapítás

Keményen dolgozott, hogy felépítse vagyonát. Most tudni szeretné, miként kellene befektetnie, hogy céljait elérje. Tanácsadóink számára mindenekelőtt az a fontos, hogy hogy megismerjék Önt és megértsék személyes pénzügyi helyzetét és céljait. Ezzel segíthetünk egy megfelelő stratégia kidolgozásában, amely egyedül csak az Öné. Ez a koncepció támogatást nyújt befektetései rendszerezéséhez és kezeléséhez, és biztosítja, hogy vagyona mindig az Önért és családjáért dolgozzon.

Miben tudunk segíteni?

  • INGATLAN: akár új otthont, akár befektetési célú ingatlant vásárolna, hosszú távú előrelátással kell kezelni. Tanácsadóink felkutatják Önnek a lakástakarékpénztári és hitel megoldásokat, valamint nemzetközi befektetési célú ingatlanokkal kapcsolatban is tudnak információval szolgálni.
  • TŐKEBEFEKTETÉS: külföldi banki kapcsolatunknak köszönhetően olyan befektetési alapok elérését tesszük lehetővé, amelyek a világ valamennyi régióját, ágazatát és eszközosztályát lefedik. Ez egy nagyon fontos szempont, hiszen így ügyfeleink diverzifikáltan tudnak befektetni.

Partnereink, akik megbíznak bennünk