Adámi Mónika

2006-ban végzett műszaki menedzserként, ahonnan azonban azonnal a pénzügyi tervezés világába csöppen: egy oktató cég projektmenedzsere lesz. Itt ismerkedik meg cégünkkel.
A PFS-nél (és elődjénél) eleinte csak az oktatásért felel, ma már az értékesítés-támogatás területe is hozzá tartozik.
Egy kisfiút nevel, akinek próbálja átadni a természet szeretetét, és a kreatív alkotás örömét.

Baranyai Tamásné

2001 óta dolgozik a cégnél és 2008 óta hivatalosan is regisztrált pénzügyi tervező.
Hitvallása: segíteni ügyfeleinek pénzügyeik tudatos felépítésében és anyagi biztonságuk megteremtésében.
Három nagy gyermeke van, imádja a természetet, szeret kirándulni és bringázni.

Bauer Adrienn

Közgazdasági–pénzügyi végzettséggel 2005 óta dolgozik pénzügyi tervezőként. Céges- és privát ügyfeleivel nap mint nap azért dolgozik, hogy vagyonuk biztonságos gyarapításán keresztül elérjék kitűzött céljaikat.
Imádja az állatokat, szabadidejében is segít, rossz körülmények között élő kutyákat és cicákat igyekszik megmenteni és szerető családba örökbe adni.

„Az, hogy van pénzügyi tervezőm és Ön az, számomra azt jelenti, hogy van egy megbízható tanácsadóm, aki a befektetések világában segít eligazodni, leveszi a vállamról az információ gyűjtés és az adminisztráció terheit."
„A pénzügyek tervezésénél a folyamatok ismerete nélkül egy amatőr könnyen dönt rosszul, ami jelentős veszteségeket eredményezhet. Ezért fontos, hogy legyen profi szakember segítője, aki jó tanácsokkal segíti a biztonságos tervezést."
Gábor Andrea

Közgazdász végzettséggel először a banki szektorban, majd 2007-től cégünknél kerül kapcsolatba a pénzügyi tervezéssel.
Jelenleg az értékesítés-támogatás feladataival foglalkozik.
Nagyon fontos számára a pénzügyi tervezés, nem csak a cégen belül: a tudatos tervezést maga is nap mint nap gyakorolja.
Két kisfia van: szabadideje döntő részét velük tölti.

Herczeg László

Több mint tíz év pénzügyi területen szerzett tapasztalat portfólió-építés és vagyonkezelés területen.
Munkája során sokszor „mentorként” dolgozik, hogy előkészítse és alátámassza ügyfelei pénzügyi döntéseit.

„Nekem nincs időm annyit foglalkozni a pénzügyekkel mint neki hiszen munkám teljesen leköt… nagyon nagy előnynek érzem éppen ezért, hogy az egyeztetett negyedéves találkozókra ő mindig felkészülve érkezik, pontosan kimutatva, és értékelve, hogyan is állok… nekem ez így sokkal egyszerűbb…”
„Már szinte nem is emlékszem hány éve van mellettem László, de mikor találkozunk mindig bízhatok benne, hogy meghallgatja az én saját elképzeléseimet, törekvéseimet és nem hagyja, hogy rossz döntést hozzak…”

Stratégiai szemléletű, intellektuális hátterű, gyakorlatias ember.
Több mint 20 éve dolgozik a közvetítői piacon itthon és Ausztriában. Munkája során a hangsúly az ügyfelek céljain és igényein van,  összhangban a pénzügyi erőforrásokkal. Ügyfelei pénzügyei terén törekszik a kockázatok csökkentésére a piacban rejlő lehetőségek kihasználása mellett.
Szabadidejében szívesen síel.

„Rendkívül felemelő érzés és páratlan lehetőség János Zsolttal tapasztalatot cserélni. Tetőtől talpig üzletember. Egyértelműen követendő példa bárki számára. Optimista gondolkodású, magabiztos, óriási tapasztalatokkal rendelkezik, amit önzetlenül megoszt partnerével.”
„Vállalkozásom új lendületet kapott a támogató ötleteinek köszönhetően. Egyszerű, praktikus és beépíthető üzleti ötleteket tud adni, az adminisztrációs és a hatékonyság növelésére egyaránt. Nagyon meggyőzőek a tanácsai, mivel saját üzletében napi rendszerességgel működteti ezeket. Ezek nem titkos dolgok ügyfelei betekintést nyernek üzlet vitelébe.”