Szakértőink 60 perces előadásaiból megismerheted a globális piaci összefüggéseket, hogy tudatos döntéseket hozhass a pénzeddel kapcsolatban

Hogyan (ne) veszítsd el a pénzed

Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) szerint Magyarország alulteljesít

A felnőtt lakosság pénzügyi, megtakarítási és befektetési ismeretei az európai átlagnál rosszabbak.

Miért van ez?

Mert nem tanították meg az iskolában, hogyan bánj a pénzzel.

Mert valószínűleg nem tanították meg a szüleid sem, hogyan képezz tartalékot, vagy hogyan fektess be.

Hogyan is taníthatták volna? Hiszen őket sem tanította senki…

És bár egyre többen tisztában vannak azzal, milyen fontos az öngondoskodás, a tartalékképzés, a legtöbben mégis félnek belevágni.

Pszichológiai kutatások is bebizonyították, hogy a veszteségtől való félelem erősebb, mint a nyereség okozta öröm, így a hiányos tudás óvatosságra int.

A Díványbeszélgetések előadássorozat célja, hogy ezt megváltoztassuk.

Szakértőink hitelesen beszélnek az aktuális pénzpiaci helyzetről, a megtakarítási és befektetési lehetőségekről, a hitelekről és azok feltételeiről, a világjárvány gazdaságra gyakorolt hatásáról – egyszóval mindarról, ami az aktuális pillanatban a zsebünket érintheti.

Rámutatunk azokra a történésekre és összefüggésekre, amik felett talán elsiklasz, amikor a médiából tájékozódsz, pedig közvetlenül és erőteljesen érinthetik a családi kasszát.

Az online gazdasági fórumon bárki részt vehet, és az előadások végén felteheted a kérdéseidet is.
 A tematikát mindig a visszajelzéseket és az aktuális helyzetet figyelembe véve alakítjuk ki, hogy a lehető leghasznosabb legyen.

Jelentkezz és tedd fel gazdasági, pénzügyi kérdéseid szakértőinknek, akik személyesen válaszolnak neked

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

Élőben tartjuk

Akár személyesen, akár online csatlakozol, a beszélgetés élőben zajlik, a szakértők mindig az aktuális helyzetről beszélnek. A témákat az alapján állítjuk össze, hogy mit tartunk éppen a legfontosabbnak, illetve mire volt a legnagyobb érdeklődés, milyen kérdéseket kaptunk a megelőző hetekben.

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Tudsz kérdezni

Akár élőben, az előadás végén, akár előre is el lehet küldeni a kérdéseket. Az előre elküldött kérdéseket rögtön betudjuk építeni a beszélgetésbe.

Átlátható befektetések

Térítésmentes számodra

A rendezvényen való részvétel díjmentes, és ami a legfontosabb, hogy kötelezettségmentes. Az előadás során nem adunk el semmit és nem akarunk rábeszélni semmilyen befeketésre, a célunk csupán annyi, hogy fejlesszük a lakosság pénzügyi ismereteit, és segítséget adjunk a gazdaság megértéséhez.

Gyakran visszatérő témák

Befektetés, Megtakarítás: konzultáció, időpontfoglalás

Előadóink

Elekes Zsuzsa, a PFS-Pasrtners szakmai partnere

Elekes
Zsuzsa

„Csak a változás állandó!” – ez a meggyőződésem, a hitem. Születésünk pillanatától meghatározó a környezet, a család. A gazdasági kérdések kezelését szüleinktől, nagyszüleinktől örökítjük – mintákat követünk. Ugyanakkor a világ körülöttünk folyamatosan változik, így „újra-tervezésre” van szükség.

A jó modelleket érdemes megtartani, ugyanakkor a folyamatosan változó körülmények miatt új dimenzióba kell áthelyezni/adaptálni.

Életvezetési és pénzügyi tanácsadóként célom, hogy a változás folyamatában aktívan támogassam és mentoráljam a magán- és kisvállalati ügyfeleimet, a félelem-fókusz helyett lehetőségként tekintsünk a váratlan helyzetekre.

János Zsolt

János
Zsolt

Pénzügyi tervezőként  a transzformációs folyamatok specialistája mind a szervezetekben, mind a tőkebefektetési portfóliók átrendezésében.
János Zsolt ismeri az aktív kockázatkezelés fontosságát.

Janos Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, akár a teljes újjáépítésről.

Több, mint 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

Korábbi Díványbeszélgetéseink