2021.07.20. 18:30

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

Elindul a nyári uborkaszezon, itt az idő kicsit hátradőlni. Bár a tőkepiac a nyáron sem áll meg, most mégis inkább arra fókuszálnánk, hogy ebben a lazább időszakban érdemes nyugodtan átnézni pénzügyeinket.

Szakértőink 90 perces, díjmentes előadásaiból megismerheted a globális piaci összefüggéseket, hogy tudatos döntéseket hozhass a pénzeddel kapcsolatban

Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) szerint Magyarország alulteljesít

A felnőtt lakosság pénzügyi, megtakarítási és befektetési ismeretei az európai átlagnál rosszabbak.

Miért van ez?

Mert nem tanították meg az iskolában, hogyan bánj a pénzzel.

Mert valószínűleg nem tanították meg a szüleid sem, hogyan képezz tartalékot, vagy hogyan fektess be.

Hogyan is taníthatták volna? Hiszen őket sem tanította senki…

És bár egyre többen tisztában vannak azzal, milyen fontos az öngondoskodás, a tartalékképzés, a legtöbben mégis félnek belevágni.

Pszichológiai kutatások is bebizonyították, hogy a veszteségtől való félelem erősebb, mint a nyereség okozta öröm, így a hiányos tudás óvatosságra int.

A díjmentes webináriumunk célja, hogy ezt megváltoztassuk

Szakértőink hitelesen beszélnek az aktuális pénzpiaci helyzetről, a megtakarítási és befektetési lehetőségekről, a hitelekről és azok feltételeiről, a világjárvány gazdaságra gyakorolt hatásáról – egyszóval mindarról, ami az aktuális pillanatban a zsebünket érintheti.

Rámutatunk azokra a történésekre és összefüggésekre, amik felett talán elsiklasz, amikor a médiából tájékozódsz, pedig közvetlenül és erőteljesen érinthetik a családi kasszát.

Az online gazdasági fórumon bárki részt vehet, és az előadások végén felteheted a kérdéseidet is.
 A tematikát mindig a visszajelzéseket és az aktuális helyzetet figyelembe véve alakítjuk ki, hogy a lehető leghasznosabb legyen.

Jelentkezz az élő webináriumra és tedd fel gazdasági, pénzügyi kérdéseid szakértőinknek, akik személyesen válaszolnak neked

Élőben tartjuk

A beszélgetés élőben zajlik, a szakértők mindig az aktuális helyzetről beszélnek. A témákat az alapján állítjuk össze, hogy mit tartunk éppen a legfontosabbnak, illetve mire volt a legnagyobb érdeklődés, milyen kérdéseket kaptunk a megelőző hetekben.

Tudsz kérdezni

Akár élőben, az előadás végén, akár előre is el lehet küldeni a kérdéseket. Az előre elküldött kérdéseket rögtön betudjuk építeni a webinárba.

Ingyenes számodra

A webinár teljesen ingyenes, és ami a legfontosabb, hogy kötelezettségmentes. Az előadás során nem adunk el semmit és nem akarunk rábeszélni semmilyen befeketésre, a célunk csupán annyi, hogy fejlesszük a lakosság pénzügyi ismereteit, és segítséget adjunk a gazdaság megértéséhez.

Gyakran visszatérő témák

Előadóink

Ligetfalvi Erika

Közgazdászként több mint 25 éve dolgozom a pénzügyi piacon, 2010 óta pénzügyi tervezőként. Az utóbbi évek megadják azt a szabadságot, hogy ügyfeleimmel arról beszélgethetek, ami a saját pénzügyi problémájuk, jövőbeni céljuk.

Elsődleges feladatom ügyfeleim számára az anyagi biztonság megteremtése, hogy a kitűzött céljaikat elérhessék. A mai rohanó és sokszor kiszámíthatatlan világban rendkívül nagy jelentősége van a tudatosságnak, a transzparenciának, a hitelességnek, és a rugalmasságnak. Fontos, hogy tudatosak legyünk az élet minden területén, így a saját pénzügyeinkben is, amelyhez sokszor nincs idő, energia vagy ismeret.

Specialitásom mind a magánembereknél, mind a cégeknél a gazdálkodás kockázati elemeinek feltárása, időbeni tervezése. Ebben segítek szakmai tudásommal és több éves pénzügyi tapasztalatommal. Igyekszem eligazítani a bennem, és tudásomban bízó embereket a pénzügyi világban.

Iványi Ildikó

Pénzügyi tervezőként a befektetési piac a szakterületem, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy a befektetési célok megvalósítását veszélyeztető kockázatokat is megfelelően kezeljük. 

A pénzügyi döntéseink meghatározzák a jelenünket és a jövőnket is. 

Abban hiszek, hogy akkor végzem jól a munkámat, ha folyamatosan képzem magam, és a közérthető és folyamatos tájékoztatással teszem ezt az ügyfeleimmel és az érdeklődőkkel is. Blogot írok, vlogokat készítek és szervezője vagyok a „Díványbeszélgetések” -nek. 

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

Partnereink, akik megbíznak bennünk