2021.06.08. 18:30

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

Szakértőink 90 perces, díjmentes előadásaiból megismerheted a globális piaci összefüggéseket, hogy tudatos döntéseket hozhass a pénzeddel kapcsolatban

Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) szerint Magyarország alulteljesít

A felnőtt lakosság pénzügyi, megtakarítási és befektetési ismeretei az európai átlagnál rosszabbak.

Miért van ez?

Mert nem tanították meg az iskolában, hogyan bánj a pénzzel.

Mert valószínűleg nem tanították meg a szüleid sem, hogyan képezz tartalékot, vagy hogyan fektess be.

Hogyan is taníthatták volna? Hiszen őket sem tanította senki…

És bár egyre többen tisztában vannak azzal, milyen fontos az öngondoskodás, a tartalékképzés, a legtöbben mégis félnek belevágni.

Pszichológiai kutatások is bebizonyították, hogy a veszteségtől való félelem erősebb, mint a nyereség okozta öröm, így a hiányos tudás óvatosságra int.

A díjmentes webináriumunk célja, hogy ezt megváltoztassuk

Szakértőink hitelesen beszélnek az aktuális pénzpiaci helyzetről, a megtakarítási és befektetési lehetőségekről, a hitelekről és azok feltételeiről, a világjárvány gazdaságra gyakorolt hatásáról – egyszóval mindarról, ami az aktuális pillanatban a zsebünket érintheti.

Rámutatunk azokra a történésekre és összefüggésekre, amik felett talán elsiklasz, amikor a médiából tájékozódsz, pedig közvetlenül és erőteljesen érinthetik a családi kasszát.

Az online gazdasági fórumon bárki részt vehet, és az előadások végén felteheted a kérdéseidet is.
 A tematikát mindig a visszajelzéseket és az aktuális helyzetet figyelembe véve alakítjuk ki, hogy a lehető leghasznosabb legyen.

Jelentkezz az élő webináriumra és tedd fel gazdasági, pénzügyi kérdéseid szakértőinknek, akik személyesen válaszolnak neked

Élőben tartjuk

A beszélgetés élőben zajlik, a szakértők mindig az aktuális helyzetről beszélnek. A témákat az alapján állítjuk össze, hogy mit tartunk éppen a legfontosabbnak, illetve mire volt a legnagyobb érdeklődés, milyen kérdéseket kaptunk a megelőző hetekben.

Tudsz kérdezni

Akár élőben, az előadás végén, akár előre is el lehet küldeni a kérdéseket. Az előre elküldött kérdéseket rögtön betudjuk építeni a webinárba.

Ingyenes számodra

A webinár teljesen ingyenes, és ami a legfontosabb, hogy kötelezettségmentes. Az előadás során nem adunk el semmit és nem akarunk rábeszélni semmilyen befeketésre, a célunk csupán annyi, hogy fejlesszük a lakosság pénzügyi ismereteit, és segítséget adjunk a gazdaság megértéséhez.

Gyakran visszatérő témák

Előadóink

Iványi Ildikó

Pénzügyi tervezőként a befektetési piac a szakterületem.

A pénzügyi döntéseink meghatározzák a jelenünket és a jövőnket is. Ezért személyre szabott tervet és stratégiát dolgozok ki a hozzám fordulóknak, ezzel is segítve, hogy ne csupán véletlenszerűen válasszanak pénzügyi eszközöket a szinte korlátlan lehetőségek közül, hanem megfontolt, szakmailag is megalapozott döntést hozzanak.

A média zajban is nehéz eligazodni, ezért írok blogot, készítek vlogokat és szervezője is vagyok a „Díványbeszélgetések” -nek.

Abban hiszek, hogy akkor végzem jól a munkámat, ha folyamatosan képzem magam, és a közérthető és folyamatos tájékoztatással teszem ezt az ügyfeleimmel és az érdeklődőkkel is.

János Zsolt

Pénzügyi tervezőként János Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, vagy akár a teljes újrarendezésről, nagy hangsúlyt fekteteve az aktív kockázatkezelésre.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Kulcselőadóként érdekes, tanulságos, praktikus, és mindenekelőtt szórakoztató és motiváló előadásokkal inspirálja hallgatóságát.

A budapesti székhelyű PFS-Partners Kft. németül, magyarul és angolul beszélő tulajdonosaként Európa német ajkú országaiban és közép-kelet-európai országokban tevénykedeik.

Ligetfalvi Erika

Közgazdászként több mint 25 éve dolgozom a pénzügyi piacon, 2010 óta pénzügyi tervezőként. Elsődleges feladatom ügyfeleim számára az anyagi biztonság megteremtése, hogy a kitűzött céljaikat elérhessék. A mai rohanó és sokszor kiszámíthatatlan világban rendkívül nagy jelentősége van a tudatosságnak, a transzparenciának, a hitelességnek, és a rugalmasságnak. Fontos, hogy tudatosak legyünk az élet minden területén, így a saját pénzügyeinkben is, amelyhez sokszor nincs idő, energia vagy ismeret.

Specialitásom mind a magánembereknél, mind a cégeknél a gazdálkodás kockázati elemeinek feltárása, időbeni tervezése. Ebben segítek szakmai tudásommal és több éves pénzügyi tapasztalatommal. 

Minden beszélgetés más, minden megoldandó feladat más, és ez teszi ezt a munkát számomra fontossá és érdekessé.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

Partnereink, akik megbíznak bennünk

2021.06.08. 18:30

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)