Szakértőink 60 perces előadásaiból megismerheted a globális piaci összefüggéseket, hogy tudatos döntéseket hozhass a pénzeddel kapcsolatban

Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) szerint Magyarország alulteljesít

A felnőtt lakosság pénzügyi, megtakarítási és befektetési ismeretei az európai átlagnál rosszabbak.

Miért van ez?

Mert nem tanították meg az iskolában, hogyan bánj a pénzzel.

Mert valószínűleg nem tanították meg a szüleid sem, hogyan képezz tartalékot, vagy hogyan fektess be.

Hogyan is taníthatták volna? Hiszen őket sem tanította senki…

És bár egyre többen tisztában vannak azzal, milyen fontos az öngondoskodás, a tartalékképzés, a legtöbben mégis félnek belevágni.

Pszichológiai kutatások is bebizonyították, hogy a veszteségtől való félelem erősebb, mint a nyereség okozta öröm, így a hiányos tudás óvatosságra int.

Webináriumunk célja, hogy ezt megváltoztassuk

Szakértőink hitelesen beszélnek az aktuális pénzpiaci helyzetről, a megtakarítási és befektetési lehetőségekről, a hitelekről és azok feltételeiről, a világjárvány gazdaságra gyakorolt hatásáról – egyszóval mindarról, ami az aktuális pillanatban a zsebünket érintheti.

Rámutatunk azokra a történésekre és összefüggésekre, amik felett talán elsiklasz, amikor a médiából tájékozódsz, pedig közvetlenül és erőteljesen érinthetik a családi kasszát.

Az online gazdasági fórumon bárki részt vehet, és az előadások végén felteheted a kérdéseidet is.
 A tematikát mindig a visszajelzéseket és az aktuális helyzetet figyelembe véve alakítjuk ki, hogy a lehető leghasznosabb legyen.

Jelentkezz az élő webináriumra és tedd fel gazdasági, pénzügyi kérdéseid szakértőinknek, akik személyesen válaszolnak neked

Élőben tartjuk

A beszélgetés élőben zajlik, a szakértők mindig az aktuális helyzetről beszélnek. A témákat az alapján állítjuk össze, hogy mit tartunk éppen a legfontosabbnak, illetve mire volt a legnagyobb érdeklődés, milyen kérdéseket kaptunk a megelőző hetekben.

Tudsz kérdezni

Akár élőben, az előadás végén, akár előre is el lehet küldeni a kérdéseket. Az előre elküldött kérdéseket rögtön betudjuk építeni a webinárba.

Térítésmentes számodra

A webinár teljesen ingyenes, és ami a legfontosabb, hogy kötelezettségmentes. Az előadás során nem adunk el semmit és nem akarunk rábeszélni semmilyen befeketésre, a célunk csupán annyi, hogy fejlesszük a lakosság pénzügyi ismereteit, és segítséget adjunk a gazdaság megértéséhez.

Gyakran visszatérő témák

Előadóink

Ligetfalvi Erika

Közgazdászként több mint 25 éve dolgozom a pénzügyi piacon, 2010 óta pénzügyi tervezőként. Az utóbbi évek megadják azt a szabadságot, hogy ügyfeleimmel arról beszélgethetek, ami a saját pénzügyi problémájuk, jövőbeni céljuk.

Elsődleges feladatom ügyfeleim számára az anyagi biztonság megteremtése, hogy a kitűzött céljaikat elérhessék. Specialitásom mind a magánembereknél, mind a cégeknél a gazdálkodás kockázati elemeinek feltárása, időbeni tervezése. Ebben segítek szakmai tudásommal és több éves pénzügyi tapasztalatommal. Igyekszem eligazítani a bennem, és tudásomban bízó embereket a pénzügyi világban.

János
Zsolt

Pénzügyi tervezőként  a transzformációs folyamatok specialistája mind a szervezetekben, mind a tőkebefektetési portfóliók átrendezésében.
János Zsolt ismeri az aktív kockázatkezelés fontosságát.

Janos Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, akár a teljes újjáépítésről.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

Korábbi Díványbeszélgetéseink