Energiatranszfer a kapitalizmus hullámán

PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
Energiatranszfer a kapitalizmus hullámán
/
Megosztás:

Hallgass minket kedvenc csatornádon:

A mai adásban:

Ha tudom és látom, hogy jönnek hullámok, akkor érdemesebb inkább azt a képességet felépíteni és megtanulni, hogy tudom meglovagolni a hullámot, és a befektetés, a vagyonfelépítés oldaláról nézve is inkább a képesség a hullámot meglovagolni szerintem érdekesebb és jobb az ügyfeleknek.

Amerikában a privát vagyonnak sikerült már azt a mindset-et, gondolkozást megadni, hogy érdemes ezt a privát vagyont kezelni, nem a régi rossz gondolkozási modellek szerint, hanem arányban egy nagyobb részét a privát vagyonnak a szabadpiacon, a tőzsdén, a tőkepiacon rendelkezésére állítani. Hogyha Európának sikerülne azt a százalékos arányt elérni, amelyik az amerikai piacnak az aránya, akkor pillanatnyilag egyből olyan körülbelül 1,3 és 1,5 billió euró likviditás állna a rendelkezésünkre.

Az ESG-ben ott az E, mint enviroment (környezet), az S, mint social (társadalom) de a G-governance (vállalat vezetés/irányítás) jelentősége sokkal-sokkal nagyobb. Az európai komisszió véleménye nagyon tisztán az, hogy ez a transzformáció több oldalról azért is kell, mert ebből profitálnak az európai állampolgárok.

Egy befektető, egy ügyfél portfóliójába persze, hogy az új energia formák, a megújuló gazdasági rendszerek lényeges, hogy benne legyenek.

___________

Díványbeszélgetés a tőkepiacról: 90 perces, díjmentes előadás a globális piaci összefüggésekről, tőkepiaci aktualitásokról: http://pfspartners.hu/divanybeszelgetes-a-tokepiacrol/

Jelentkezzen befektetési konzultációra: http://pfspartners.hu/befektetes-megtakaritas/

——————

Itt vagyunk még elérhetőek:

Honlap: http://pfspartners.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pfspartners.hu

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJGtEZ9ZoqOSXeUdOfWAMaw

——————-

A podcastban tárgyalt tartalom KIZÁRÓLAG általános tájékoztató célokat szolgál, semmilyen körülmények között NEM jelent ajánlást bizonyos befektetések megvásárlására vagy eladására, és nem minősül befektetési tanácsadásnak! Az előadók nem tudják felmérni az egyes hallgatók kockázati profilját és pénzügyi körülményeit. Aki a podcastban elhangzottak alapján dönt befektetési termékek / eszközök vételéről vagy eladásáról, az teljes egészében saját felelősségére teszi. Sem a PFS-Partners Kft., sem az előadók nem vállalnak felelősséget, ha Ön a podcastban elhangzottak alapján hozta meg saját befektetési döntéseit, és emiatt esetleg veszteségeket szenved. 

Hallgass bele

Legújabb adások

Miről szól a Kávézaccból Podcast?

Naponta megjelenő podcastunk a tőkepiacot aktuálisan foglalkoztató főbb kérdésekről, befektetési stratégiákról, háttérinformációkról szól.

Tudni akarod a tőkepiaci mozgások, hírek, események, termékek mögött milyen összefüggések húzódnak meg? Ha érdekelnek a befektetések, akkor ez a podcast neked szól!

A házigazda, János Zsolt igyekszik érthetően, a száraz tények alapján, de soha nem szárazon beszélni a befektetői világot foglalkoztató kérdésekről, a transzformációról egy transzparensebb piac felé.

Célja, hogy napi szinten gondolatokat, ötleteket és néha lendületet is adjon neked a befektetések témakörében.

János Zsolt

Podcast Házigazda | PFS Partners Tulajdonosa |Pénzügyi tervező

Pénzügyi tervezőként János Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, vagy akár a teljes újrarendezésről, nagy hangsúlyt fekteteve az aktív kockázatkezelésre.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Kulcselőadóként érdekes, tanulságos, praktikus, és mindenekelőtt szórakoztató és motiváló előadásokkal inspirálja hallgatóságát.

A budapesti székhelyű PFS-Partners Kft. németül, magyarul és angolul beszélő tulajdonosaként Európa német ajkú országaiban és közép-kelet-európai országokban tevénykedeik.

Szeretnéd, hogy a pénzed tényleg a Te céljaidért dolgozzon?

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

2023.06.07.

14:30

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)