Mi a jó megoldás?

PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
Mi a jó megoldás?
/
Megosztás:

Hallgass minket kedvenc csatornádon:

A mai adásban:

A privát befektetőknek nem egyszerű pillanatnyilag egy utat kiválasztani és azt mondani, hogy ez a legjobb.

Amikor a kérdés felmerül, hogy melyik megoldás a jó, akkor nagyon sokszor az összehasonlítások kerülnek az asztalra.

A múltat kommentálni egyszerű, mert csak egy út van, amit kommentálni kell. A visszapillantó tükörben nem beszélnek arról, hogy hány számtalan kereszteződés volt, amelyen máshova lehetett volna elkanyarodni.

A jó az, hogy a jövőben rengeteg lehetőség áll előttünk, tehát minden nap számtalan kereszteződés előtt állunk. Érdemes feltenni a kérdést, hogy mi az ára annak, hogy bármikor rugalmasan akár ebből a termékből, vagy megoldásból ki tudjak szállni egy kereszteződésnél.

Ha már a saját devizából kimegyek befektetésekbe, a globális portfóliókba, akkor ott persze, hogy érdemes nem megint cash, kötvény vagy nagyon erősen az államkötvényekhez kötött piacokba befektetni, hanem a reálgazdaságba, mert a reálgazdaság és a deviza mozgása már két olyan kockázat, ami benne van a portfólióban, ami a legtöbb esetben egymást kompenzálni tudja, mert nem összehangolva mozognak. Ez azt jelenti, hogy sem felfele nem erősítik egymást, de lefele sem erősítik egymást.

___________

Díványbeszélgetés a tőkepiacról: 90 perces, díjmentes előadás a globális piaci összefüggésekről, tőkepiaci aktualitásokról: http://pfspartners.hu/divanybeszelgetes-a-tokepiacrol/

Jelentkezzen befektetési konzultációra: http://pfspartners.hu/befektetes-megtakaritas/

——————

Itt vagyunk még elérhetőek:

Honlap: http://pfspartners.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pfspartners.hu

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJGtEZ9ZoqOSXeUdOfWAMaw

——————-

A podcastban tárgyalt tartalom KIZÁRÓLAG általános tájékoztató célokat szolgál, semmilyen körülmények között NEM jelent ajánlást bizonyos befektetések megvásárlására vagy eladására, és nem minősül befektetési tanácsadásnak! Az előadók nem tudják felmérni az egyes hallgatók kockázati profilját és pénzügyi körülményeit. Aki a podcastban elhangzottak alapján dönt befektetési termékek / eszközök vételéről vagy eladásáról, az teljes egészében saját felelősségére teszi. Sem a PFS-Partners Kft., sem az előadók nem vállalnak felelősséget, ha Ön a podcastban elhangzottak alapján hozta meg saját befektetési döntéseit, és emiatt esetleg veszteségeket szenved.

Hallgass bele

Legújabb adások

Miről szól a Kávézaccból Podcast?

Naponta megjelenő podcastunk a tőkepiacot aktuálisan foglalkoztató főbb kérdésekről, befektetési stratégiákról, háttérinformációkról szól.

Tudni akarod a tőkepiaci mozgások, hírek, események, termékek mögött milyen összefüggések húzódnak meg? Ha érdekelnek a befektetések, akkor ez a podcast neked szól!

A házigazda, János Zsolt igyekszik érthetően, a száraz tények alapján, de soha nem szárazon beszélni a befektetői világot foglalkoztató kérdésekről, a transzformációról egy transzparensebb piac felé.

Célja, hogy napi szinten gondolatokat, ötleteket és néha lendületet is adjon neked a befektetések témakörében.

János Zsolt

Podcast Házigazda | PFS Partners Tulajdonosa |Pénzügyi tervező

Pénzügyi tervezőként János Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, vagy akár a teljes újrarendezésről, nagy hangsúlyt fekteteve az aktív kockázatkezelésre.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Kulcselőadóként érdekes, tanulságos, praktikus, és mindenekelőtt szórakoztató és motiváló előadásokkal inspirálja hallgatóságát.

A budapesti székhelyű PFS-Partners Kft. németül, magyarul és angolul beszélő tulajdonosaként Európa német ajkú országaiban és közép-kelet-európai országokban tevénykedeik.

Szeretnéd, hogy a pénzed tényleg a Te céljaidért dolgozzon?

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

2023.02.16.

11:00

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)