Miért is kell a kriptókról annyit beszéljünk?

PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
Miért is kell a kriptókról annyit beszéljünk?
/
Megosztás:

Hallgass minket kedvenc csatornádon:

A mai adásban:

Körülbelül három-négy hete kapom folyamatosan a kérdéseket, újságcikkeket a kriptókról. Miért? Valaki azt mondja, mert 60000 dollár a Bitcoin és ez fantasztikus. Én azt mondanám, hogy ennek egy másik oka is van: a Coinbase tőzsdére megy. Valahol 90 milliárd és 120 milliárd dollár között beszélgetünk a bevezetés értékekről, tehát az logikus, hogy nincsen a véletlenre bízva, hogy ott ül valaki otthon és csak szorítja a hüvelykujját, hogy remélem jó lesz ez a tőzsdére menetel…Nem, hanem ott megvan a mellékszál, megvan a hajtóerő, megvan a likviditás, megvan a dimenzió, megvan a keresztkommunikáció, megvan a média, megvan a social média, minden, ami szükséges azért, hogy aki most megy a tőzsdére, ezt el tudja adni.

Egy olyan stratégiát érdemes felépíteni, ami lassan transzformálódik (a jelenlegi pénzügyi rendszerből a blockchain technológiára) és ebben egyet elfogadunk: ma vannak olyan lépések a pénzpiacon, hogy valamit rövid időre megteszünk, mert az egy évre-másfél-két évre helyes, de 15-20 évre nézve nem lenne helyes. Ennek ellenére megtesszük azért, mert a rövid idő sávra ez passzol, és akkor is, ha történik a transzformáció, addig, amíg megérkeztünk valahova, addig is van egy élet, addig kenyeret, vajat veszünk és mindegy, hogy mi lesz 20 év múlva, ma euróval kell kifizetnem.

___________

Díványbeszélgetés a tőkepiacról: 90 perces, díjmentes előadás a globális piaci összefüggésekről, tőkepiaci aktualitásokról: http://pfspartners.hu/divanybeszelgetes-a-tokepiacrol/

Jelentkezzen befektetési konzultációra: http://pfspartners.hu/befektetes-megtakaritas/

——————

Itt vagyunk még elérhetőek: Honlap: http://pfspartners.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pfspartners.hu

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJGtEZ9ZoqOSXeUdOfWAMaw

——————-

A podcastban tárgyalt tartalom KIZÁRÓLAG általános tájékoztató célokat szolgál, semmilyen körülmények között NEM jelent ajánlást bizonyos befektetések megvásárlására vagy eladására, és nem minősül befektetési tanácsadásnak! Az előadók nem tudják felmérni az egyes hallgatók kockázati profilját és pénzügyi körülményeit. Aki a podcastban elhangzottak alapján dönt befektetési termékek / eszközök vételéről vagy eladásáról, az teljes egészében saját felelősségére teszi. Sem a PFS-Partners Kft., sem az előadók nem vállalnak felelősséget, ha Ön a podcastban elhangzottak alapján hozta meg saját befektetési döntéseit, és emiatt esetleg veszteségeket szenved.

Hallgass bele

Legújabb adások

Miről szól a Kávézaccból Podcast?

Naponta megjelenő podcastunk a tőkepiacot aktuálisan foglalkoztató főbb kérdésekről, befektetési stratégiákról, háttérinformációkról szól.

Tudni akarod a tőkepiaci mozgások, hírek, események, termékek mögött milyen összefüggések húzódnak meg? Ha érdekelnek a befektetések, akkor ez a podcast neked szól!

A házigazda, János Zsolt igyekszik érthetően, a száraz tények alapján, de soha nem szárazon beszélni a befektetői világot foglalkoztató kérdésekről, a transzformációról egy transzparensebb piac felé.

Célja, hogy napi szinten gondolatokat, ötleteket és néha lendületet is adjon neked a befektetések témakörében.

János Zsolt PFS Kávézacc

János Zsolt

Podcast Házigazda | PFS Partners Tulajdonosa |Pénzügyi tervező

Pénzügyi tervezőként János Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, vagy akár a teljes újrarendezésről, nagy hangsúlyt fekteteve az aktív kockázatkezelésre.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Kulcselőadóként érdekes, tanulságos, praktikus, és mindenekelőtt szórakoztató és motiváló előadásokkal inspirálja hallgatóságát.

A budapesti székhelyű PFS-Partners Kft. németül, magyarul és angolul beszélő tulajdonosaként Európa német ajkú országaiban és közép-kelet-európai országokban tevénykedeik.

Szeretnéd, hogy a pénzed tényleg a Te céljaidért dolgozzon?

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

2023.11.15.

14:00

2023-11-15
Hozzájárulok adataim kezeléséhez a adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

2023.11.15.

14:00

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)