Sikeres szeretnék lenni, sok pénzt keresni....

PFS Kavézacc János Zsolttal
PFS - Kávézaccból: Aktuális gazdasági témák érthetően
Sikeres szeretnék lenni, sok pénzt keresni....
Loading
/
Megosztás:

Hallgass minket kedvenc csatornádon:

A mai adásban:

Azok, akik azt az érzést adják nekem, hogy tudják hogyan működik a gazdasági körforgás, tudják hogyan tudják saját magukat függetlenül fenntartani, hogyan tudnak pénzt keresni, és azután azt mondják, hogy oké, nekem ahhoz az életszínvonalhoz, amit élek, ahhoz bizonyos bevételi szint elég és többet nem is akarok, azoknak ezt elhiszem. De azok, akik bebeszélik maguknak, hogy ami van, az elég, nem is kell és nem is hiányzik több, azokkal kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok.

Benjamin Franklin-nek a kijelentése pont a mai naphoz és a témához is passzol: a befektetés a saját képességbe hozza a legjobb kamatot.

A nagyon sikeres emberek, akiket ismerek, akik nagyon sikeres befektetők is, ők alapjában egy lényeges alapképességük nélkül a legtöbben nem is lennének jó invesztorok.

A fiataloknál is véleményem szerint az a lényeges, hol van a saját képességem a piacnak, a környezetnek, az ügyfeleknek értéket gyártani. Melyik képesség az, ami döntő. Ha a fiatalabbakkal beszélgetek, és felteszik a kérdést, hogy mondd meg, mit kell csináljak, hogy sikeres tudjak lenni, akkor azt kell mondjam, hogy gondolkozz el, hogy milyen többletértéket fogsz / tudsz te a társadalomnak, a gazdasági rendszernek, a környezetednek gyártani, mi lesz az a USP (Unique Selling Proposition), mi az a különleges, ami te vagy? Persze azt, hogy ezt a képességet felépítsd, akkor meg kell nézzük, hogy ennek mi az ára.

Két dolog, amit mindig mondok: az egyik, hogy maximálisan és újra és újra a saját képességedbe invesztálj, és főleg abba a képességbe a szakmai hátteret mellett, hogy mindig figyeljed, hogy milyen a hírneved, ha te beszélgetsz, akkor a környezeted hogyan reagál. A második pedig, hogy állandóan dolgozzál azon, hogy építs fel kapcsolatköröket.

___________

Díványbeszélgetés a tőkepiacról: 90 perces, díjmentes előadás a globális piaci összefüggésekről, tőkepiaci aktualitásokról: http://pfspartners.hu/divanybeszelgetes-a-tokepiacrol/

Jelentkezzen befektetési konzultációra: http://pfspartners.hu/befektetes-megtakaritas/

——————

Itt vagyunk még elérhetőek:

Honlap: http://pfspartners.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pfspartners.hu

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJGtEZ9ZoqOSXeUdOfWAMaw

——————-

A podcastban tárgyalt tartalom KIZÁRÓLAG általános tájékoztató célokat szolgál, semmilyen körülmények között NEM jelent ajánlást bizonyos befektetések megvásárlására vagy eladására, és nem minősül befektetési tanácsadásnak! Az előadók nem tudják felmérni az egyes hallgatók kockázati profilját és pénzügyi körülményeit. Aki a podcastban elhangzottak alapján dönt befektetési termékek / eszközök vételéről vagy eladásáról, az teljes egészében saját felelősségére teszi. Sem a PFS-Partners Kft., sem az előadók nem vállalnak felelősséget, ha Ön a podcastban elhangzottak alapján hozta meg saját befektetési döntéseit, és emiatt esetleg veszteségeket szenved.

Hallgass bele

Legújabb adások

Miről szól a Kávézaccból Podcast?

Naponta megjelenő podcastunk a tőkepiacot aktuálisan foglalkoztató főbb kérdésekről, befektetési stratégiákról, háttérinformációkról szól.

Tudni akarod a tőkepiaci mozgások, hírek, események, termékek mögött milyen összefüggések húzódnak meg? Ha érdekelnek a befektetések, akkor ez a podcast neked szól!

A házigazda, János Zsolt igyekszik érthetően, a száraz tények alapján, de soha nem szárazon beszélni a befektetői világot foglalkoztató kérdésekről, a transzformációról egy transzparensebb piac felé.

Célja, hogy napi szinten gondolatokat, ötleteket és néha lendületet is adjon neked a befektetések témakörében.

János Zsolt PFS Kávézacc

János Zsolt

Podcast Házigazda | PFS Partners Tulajdonosa |Pénzügyi tervező

Pénzügyi tervezőként János Zsolt stratégiai és operatív támogatást nyújt, legyen szó akár a portfóliók optimalizálásáról, a piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásról, vagy akár a teljes újrarendezésről, nagy hangsúlyt fekteteve az aktív kockázatkezelésre.

Közel 30 éves nemzetközi tapasztalatával az empatikus előadó számtalan előadást, szemináriumot, konferenciát, műhelytréninget tart és népszerű beszélgetési partner az interjúkon és konferenciákon.

Kulcselőadóként érdekes, tanulságos, praktikus, és mindenekelőtt szórakoztató és motiváló előadásokkal inspirálja hallgatóságát.

A budapesti székhelyű PFS-Partners Kft. németül, magyarul és angolul beszélő tulajdonosaként Európa német ajkú országaiban és közép-kelet-európai országokban tevénykedeik.

Befektetési konzultáció

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.
A konzultáció során áttekintjük a jelenlegi pénzügyi helyzetedet, megtakarításaidat, jövedelmi forrásaidat, kiadásaidat, a hosszú és rövid távú pénzügyi céljaidat. Kitérünk arra is, milyen kockázattűrő képességgel rendelkezel.
Ezek alapján ajánljunk olyan megoldásokat, amelyek a legmegfelelőbbek lehetnek számodra, elkészítjük a személyre szabott befektetési javaslatot, amely tartalmazza a kiválasztott megtakarítási formákat, a kockázatkezelési stratégiákat.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

2024.06.26.

14:00

2024-06-26
Hozzájárulok adataim kezeléséhez a adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

2024.06.26.

14:00

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)