Történet

Cégünk 2005-ben a független nemzetközi pénzügyi tanácsadó holdig, a Swiss Life Select (korábban AWD) leányvállalataként kezdte meg tevékenységét.

2013-ban jött létre a PFS-Partners, amikor cégünk vezetői átvették a tulajdonosi jogokat.

Ám üzleti modellünk legfontosabb elemei változatlanok maradtak: a teljes körű tanácsadás, az Önökkel történő kapcsolattartás minősége, az egységes tanácsadási folyamat és a széles körű, nyitott, minőségi termékkínálat.

A PFS-Partners nem csak az Önök partnere, de csapatként is egységes, tanácsadóink döntő többsége több mint 10 éve velünk van: így ügyfeleinknek nem kell állandóan új és új arcokkal megismerkedniük.

A csapatszellem, az állandóság és a megbízhatóság bizonyítéka, hogy a tanácsadók és a vezetők részesedést is szerezhetnek a cégben.

Csapatunk

Adámi Mónika

Ügyvezető

János Zsolt

Tulajdonos, Szakértő

Reiter-Csapó Ivett

Értékesítés támogatás

Gábor Andrea

Értékesítés támogatás

tanacsado-4

Ligetfalvi Erika

Tanácsadó

tanacsado-9

Törökné Iványi Ildikó

Tanácsadó

Bauer Adrienn

Tanácsadó

tanacsado-8

Kozsa Tibor

Tanácsadó

tanacsado-1

Kővári Éva

Tanácsadó

tanacsado-3

Kiss György József

Tanácsadó

Baranyai Tamásné Marika

Tanácsadó

Sajtómegjelenések

„Az én módszerem az előítéletek ellen az, hogy őszinte beszélgetéseket folytatok az érdeklődővel. Az ügyfelek ismerik már együttműködési módszerünket. A legtöbb esetben azonban sajnos indokolt az előítélet, nem velünk, hanem általában az iparágunkkal szemben. Ezen semmi más nem segít, mint kiülni a „kirakatba” és újra és újra alávetni magunkat az értékelésnek.” - Szervusz Ausztria, 2016. augusztus

János Zsolt

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk