Pénzügyi tanácsadás profiktól, hogy a pénzed tényleg a Te céljaidért dolgozzon

Miért fontosak a befektetések?

Azért, hogy elérd a céljaidat. Mindegy, hogy nyugodt öregkort akarsz, vagy lakásra gyűjtesz, gyermekedet szeretnéd elindítani az életben, vagy egy luxusautó minden vágyad – a lényeg, hogy a pénzed érted dolgozzon.

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.

Hogyan (ne) veszítsd el a pénzed

Hogyan (ne) veszítsd el a pénzed egyik pillanatról a másikra?

„Én biztosra megyek” – gondolják a legtöbben – „ott van a pénz a számlámon, azt legalább látom. Dehogy kockáztatok én mindenféle befektetésekkel!”

Ez biztosnak tűnik ugyan, de ez az egyik legrosszabb, amit tehetsz. A számládon (vagy otthonodban) őrzött pénz nem kamatozik, nincs hozama, de még az inflációt sem követi. Lehet, hogy egyre több forint gyűlik össze, de az évek során ez egyre kevesebbet fog érni.

Természetesen tökéletesen érthető, hogy az emberek félnek belevágni a bizonytalanba. Annyi befektetési forma közül lehet választani, hogy laikusként lehetetlen kiválasztani azt, ami 100%-ban megfelel a Te lehetőségeidnek és céljaidnak.

Mi, a PFS-nél azon dolgozunk, hogy teljeskörűen tájékozódjunk a Te helyzetedről és az aktuális piaci lehetőségekről is. Így tudunk valóban hasznos tanácsot adni, hogy melyiket érdemes választanod.

Végre a saját kezedbe tudod venni a pénzügyeidet!

Átlátható befektetések

Átlátható befektetések…

…Tudni fogod, hol van a pénzed és mit „csinál“

Befektetés, Megtakarítás: befektetési lehetőségek

Magabiztos döntések…

…tisztában leszel a lehetőségeiddel és magabiztosan fogod kiválasztani a befektetéseidet

Befektetés, Megtakarítás: a pénzed a te céljaidért dolgozik

A pénzed a Te céljaidért dolgozik…

…így könnyebb lesz elérni az álmaidat!

Így segítünk a befektetéseidben 5+1 lépésben

Befektetés, Megtakarítás: Feltérképezzük a pénzügyeid

1. Feltérképezzük a pénzügyeid

Egy átfogó elemzés során felmérjük a jelenlegi helyzeted, bevételeid, kiadásaid, és a meglévő befektetéseid (ha vannak).

Befektetés, Megtakarítás: célok meghatározása

2. Pontosan meghatározzuk a céljaid

Gyermeked jövőjének megalapozása? Lakásvásárlás? Az időskori jólét biztosítása? Segítünk, hogyan alakítsd az álmaidat reális célokká, és mit kell tenned, hogy valóra váljanak. Sőt, azt is elmondjuk, hogy milyen erőfeszítésekkel vagy lemondásokkal jár a célod elérése, és megéri, vagy inkább jobban jársz, ha alacsonyabbra teszed a lécet.

befektetés kiválasztás

3. Együtt meghatározzuk a személyre szabott stratégiád

Ha kitűzted a céljaidat, már csak meg kell találnod a hozzájuk vezető utat. Ismerjük a pénzpiaci helyzetet és termékeket, így segíteni tudunk abban, hogyan érdemes kialakítanod a saját befektetési stratégiád.

befektetés kiválasztása után adminisztráció

4. Levesszük a terhet a válladról

Foglalkozz a családoddal, barátaiddal, hobbiddal, munkáddal: azokkal a dolgokkal, amik igazán fontosak számodra, a többit pedig bízd ránk! A céljaidnak legjobban megfelelő befektetés kiválasztása után mi intézzük a papírmunkát és az adminisztrációt.

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia
Befektetés, Megtakarítás: Végig melletted állunk
Befektetés, Megtakarítás: Végig melletted állunk

5. Végig melletted állunk

Egy befektetés évekre, vagy akár évtizedekre szól, és mi végig ott leszünk, ha segítségre van szükséged. Ha kérdésed lenne, ha változtatnál, újraterveznél… sőt, mi magunk fogunk nálad kopogtatni, ha úgy látjuk, hogy ideje frissíteni a portfóliódat!

A jó befektető holtig tanul

+1. A jó befektető holtig tanul…

…és mi szívesen tájékoztatunk a legfrissebb lehetőségekről. Minden hónapban tartunk egy webináriumot az aktuális pénzpiaci helyzetről és a befektetésekre gyakorolt hatásairól, így egyre jobban és jobban fogsz érteni a saját befektetéseidhez.

Veled is előfordult már, hogy egy pénzügyi tanácsadóval egyeztetve azt érezted, hogy lyukat beszél a hasadba?

Volt már olyan, hogy igent mondtál egy befektetésre, de később nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?

Sőt, akár még veszítettél is az üzleten?

Manapság több száz befektetési termékből lehet választani

Vannak közöttük alacsony és magas hozamúak, kisebb vagy nagyobb kockázatúak. biztonságosnak mondottak és kockázatosak. Vannak, amiket már minimális összegekkel el lehet indítani, és vannak, amikhez komolyabb tőke kell.

Tudjuk, hogy ezeken nem könnyű kiigazodni, és nincs most időd vagy kedved kitanulni az egész szakmát. És ha nem értesz hozzá, egy jól kiképzett pénzügyi „szakértő“ bármire rá tud beszélni.

Mire figyelj egy tanácsadónál?

Ha úgy érzed, hogy valaki csak a termékek tulajdonságát szajkózza, nem méri fel alaposan a te helyzetedet, céljaidat, és elbagatellizálja a kockázatokat, menekülj!

A piac tele van olyan emberekkel, akik nagyon gyorsan akarnak látszólag jó üzleteket eladni. Ezekről az üzletekről persze csak később derül ki, hogy nem neked jó, hanem nekik…

Befektetés, Megtakarítás: Mire figyelj egy tanácsadónál

A PFS-Partners ebben különbözik a többi cégtől

Kérdezhetsz bármit…

…Nincs buta kérdés, hiszen tudjuk, milyen nehéz laikusként eligazodni a pénzügyi termékek világában. Nem fogunk siettetni, minden információt megadunk a döntéshez. Sőt: mi magunk fogjuk felhívni a figyelmedet az esetleges kockázatokra, hátrányokra, vagy buktatókra: több évtizedes együttműködésekben gondolkodunk, az az érdekünk, hogy valóban jól járj velünk! Éppen ezért elenyésző a visszamondott szerződések száma.

Megbízhatsz tanácsadóink tudásában…

…Nem egy hétvégi tanfolyamon tanultuk meg a befektetések alapjait, hanem a kötelező hatósági vizsgák mellett rendszeres belső és külső tréningeken veszünk részt, hogy mindig átlássuk a piaci helyzetet. Szakmailag és etikailag is magasra tesszük a lécet, és ragaszkodunk kiváló kollégáinkhoz: tanácsadóink többsége már több mint 10 éve erősíti csapatunkat.

Jogszabályoknak megfelelően működünk…

…Az Természetes, hogy a jogszabályoknak megfelelő, MNB által felügyelt tevékenységet végzünk.

Miért érdemes jelentkezned már ma az ingyenes konzultációra?

Befektetés, Megtakarítás: konzultáció, időpontfoglalás

Semmibe nem kerül…

Legfőképpen azért, mert a konzultáció semmibe nem kerül és kötelezettségmentes, tehát igazából nincs veszítenivalód. Annál többet nyerhetsz, hiszen minél előbb rendezed a pénzügyeidet, annál hamarabb fogod elérni céljaidat.

Könnyen átverhetnek…

Ha nem szánod rá az időt és az energiát, hogy megfelelőképpen tájékozódj, könnyen átverhetnek a gyorstalpaló kurzuson kiképzett, önjelölt pénzügyi “szakértők”, így komoly összegeket veszíthetsz.

A Te céljaidat tartjuk szem előtt…

Mi viszont valóban téged képviselünk, a Te céljaidat tartjuk szem előtt, és gondoskodunk a teljeskörű, összetett felvilágosításról. Ez semmivel nem fog többe kerülni neked, mintha a bankodhoz fordulnál, akik csak a saját termékeiket ajánlanák.

Mindig számíthatsz ránk…

Végig melletted állunk és mindig, minden kérdésedre válaszolunk, sőt: mi magunk fogunk jelentkezni, ha a meglévőnél jobb ajánlatot találunk neked.

Kinek való a konzultáció?

Jelentkezz a konzultációra még ma, ha…

Ne jelentkezz konzultációra, ha…

Vedd kezedbe pénzügyeidet!

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes konzultációra

Befektetés, Megtakarítás: időpont

Mondd meg Te, hogy mikor keressen téged szakértő tanácsadónk

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

A megadott időpontban kollégánk egyezteti veled a részleteket

Jelentkezz ingyenes befektetési konzultációra!

befektetési konzultáció jelentkezés

1. Töltsd ki a személyes adatokat

Kérlek figyelj, hogy a telefonszámodat és email címedet pontosan add meg, különben nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

2. Válassz időpontot

Válaszd ki Te az időpontot, hogy mikor keressünk!

3. Szerezd be elsők között a befektetésekről szóló információkat

Iratkozz fel a befektetési hírlevelünkre, hogy eltudjuk küldeni neked a pénzügyi szektorból bejövő legújabb és legfontosabb elemzéseket.

4. Várd a hívásunkat

Kollégánk az általad kiválasztott időpontban felkeres, ahol egyeztetitek a részleteket és megbeszélhetitek az esetleges kérdéseket.

Szeretnél nyugodt lenni, hogy a pénzed a céljaidért dolgozik?

Ingyenes konzultációnkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz a magabiztos, tudatos befektetésekhez és céljaid eléréséhez.