Személyes Pénzügyi Tervezés

Az álmaidból célokat, a céljaidból egy tervet készítünk, hogy boldogabb, pénzügyileg szabad életed lehessen

Jelentkezz ingyenes konzultációra, hogy végre kristálytiszta képet kapj arról, mikor, mit kell tenned azért, hogy elérd a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat és egy boldog, pénzügyileg szabad életet élhess!

Pénzügyi tervezés

Mindenki vágyik arra, hogy pénzügyileg szabad élete legyen. A baj csak az, hogy senki sem tanította meg, hogyan valósítsuk ezt meg.

Nem ismered a saját pénzügyi szokásaid

Valójában fogalmad sincs, hogy mik azok a mélyen meglapuló viselkedésminták, ami miatt rosszul bánsz a pénzzel. Ezek olyan rossz szokásokat tudnak kialakítani az életedben, amiket csak akkor tudsz felismerni és megváltoztatni, ha tudatosan időt szánsz erre és leülsz vele foglalkozni.

Pénzügyi szokások
Pénzügyi tervezés: kifolyik a pénz a kezedből

Nem tudod miért folyik ki a pénz a kezedből

Nincs egy vezetett költségvetésed és nem vagy tisztában azzal, hogy mikor, mire, mennyit költöttél. De azzal sem, hogy mikor várható egy nagyobb kiadás a jövőben. Így könnyen összeadódnak a kisebb összegek, amik szép lassan felduzzadnak és a nagyobb, váratlanul jövő kiadásokkal együtt, észrevétlenül folyik ki a pénz a kezedből.

Hiába keresel többet, a vagyonod mégsem növekszik

Ha kisebb összeggel nem tudsz bánni, akkor nagyobbal sem fogsz tudni. Hiába a magasabb fizetés, vagy a nagyobb bevétel, ha a pénzügyi intelligenciád nem fejleszted, ha nem változtatsz a szokásaidon, akkor nem fogsz tudni vagyont építeni.

Váratlan kiadás

Nem vagy felkészülve a váratlan élethelyzetekre

Nincs semmilyen védelmed, vagy tartalékod egy nem várt, komoly anyagi kiadással, vagy a munkaképesség elvesztésével járó eseményre. Emiatt egy komolyabb baleset, betegség, rokkantság, vagy haláleset akár romba is döntheti a családod pénzügyi életét.

Nem érted a pénzügyi termékek közötti különbségeket

Valójában nem tudod megmondani, hogy milyen pénzügyi, biztosítási, vagy befektetési termékeid vannak és nem ismered a tartalmukat, vagy a költségvonzatukat sem. Így nem lehet tudatosan, határozott és magabiztos döntéseket hozni. Emiatt befolyásolható vagy és felesleges, vagy értelmetlen pénzügyi termékeket vásárolsz, amik nem támogatnak a céljaid elérésben.

Pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás
Vedd kezedbe az irányítást!

Létezik a bizonytalan élet helyett egy kiszámítható és tervezhető út, ami a pénzügyi szabadsághoz és az anyagi biztonsághoz vezet

Tiszta, elérhető pénzügyi célok, lépésről-lépsére

Tiszta és elérhető pénzügyi célok

Olyan pénzügyi célokkal rendelkezel, ami minden egyes nap motivál, hogy tegyél érte, így egyre közelebb jutsz az elérésük felé

Biztonság a váratlan helyeztek esetére is

Biztonság a váratlan helyeztek esetére

Felkészült vagy bármilyen váratlan eseményre, ami meggátolhat abban, hogy elérd a pénzügyi céljaid, így nyugodt lehetsz azokkal kapcsolatban

Stratégia és megoldások vagyongyarapításra

Stratégia és megoldások a kitűzött célokhoz

Tudatosan, lépésről-lépésre egy részletesen kidolgozott terv mentén haladsz végig az úton, így megállíthatatlanul tudod elérni a céljaidat

10+1 dolog, amire megoldást nyújthat a személyes pénzügyi tervezés

Pénzügyi tervezés piramis

Segítünk neked a tudatos pénzügyi szokások kialakításában, így gyorsabban eléred a céljaid

Feltérképezzük a pénzügyeid

Az elemzésen feltérképezzük a jelenlegi pénzügyi helyzeted és látni fogod honnan indulsz, mivel rendelkezel és milyen erőforrásaid vannak a jövőbeni céljaid eléréséhez.

Pénzügyi tervezés: feltérképezzük a pénzügyeid
Pénzügyi tervezés célok

Lézerpontosan meghatározzuk a céljaid

Közösen meghatározzuk mik a rövid-, közép- és hosszútávú céljaid, amiket el szeretnél érni és megmutatjuk, hogy ezekhez a célokhoz milyen pénzügyi döntéseket kell meghoznod, hogy elérd őket. A segítségünkkel egy kristálytiszta képet kapsz arról, hogy mennyire reálisak a céljaid és milyen változtatásokat kell alkalmaznod, hogy megvalósulhassanak.

Összeállítjuk a rád szabott stratégiát és termékeket

Már ismerjük a céljaidat, erőforrásaidat, meglévő befektetéseidet - ha vannak -, és befektetési karakteredet. Rajtunk a sor, hogy ezeket összegyúrjuk egy stratégiává és megoldási lehetőségeket mutassunk neked. Felkutatjuk a számodra legideálisabb termékeket és közösen megbeszéljük melyik mellett tudod lerakni a voksod.

Pénzügyi tervezés, stratégia
Pénzügyi tervezés adminisztráció

Levesszük a terhet a válladról

Foglalkozz azzal, ami a legfontosabb és mi intézzük a többit. Miután megtaláltuk számodra a legideálisabb terméket és letetted mellette a voksod, mi minden papírmunkát és adminisztrációt elvégzünk.

Nem hagyunk magadra az utadon

Jöjjön bármi közbe, ami az élethelyzetedet, vagy a befektetéseidet befolyásolhatja, mi ott leszünk melletted és segítünk megválaszolni a felmerülő kérdéseid és jelentkezünk, ha úgy látjuk bármit is kell tenni a portfólióddal kapcsolatban.

Pénzügyii tervezés

Megtanítunk helyesen és tudatosan bánni a pénzzel

Sok lehetőség = Nehéz döntéshozatal

Az utóbbi években a pénzügyi és biztosítási piacon egyre több termék jelent meg.

Ahány termék, annyi féle szolgáltatás és árképzés. Ahhoz, hogy valaki ma minden egyes ajánlatot végigböngésszen és összehasonlítson, rengeteg idő kell.

Ha pedig sikerült is választani, akkor sem biztos, hogy a legmegfelelőbb mellett döntött, mert nem lát bele a részleteibe.

Elvégezzük a kutatómunkát helyetted

Tanácsadóink a pénzügyi tervezés alapfilozófiája szerint dolgoznak ügyfeleikkel, tehát először téged, az igényedet és a lehetőségeidet ismerik meg, és azután vesznek csak kézbe terméket – és soha nem fordítva.

Miután megismertük az igényeid és látjuk milyen lehetőségeid vannak, leszűrjük a piacon lévő termékeket. Összeválogatjuk neked azokat, amelyek leginkább megfelelnek az igényeidnek, majd szolgáltatásokban és ár/érték arányban kiválasztjuk közösen a számodra legjobb lehetőséget.

Pénzügyi tervezés: elvégezzük a kutatómunkát

Miben különbözik a PFS-Partners a többi cégtől?

Miben különbözik a PFS-Partners a többi cégtől

Miért érdemes jelentkezned már ma az ingyenes konzultációra?

Befektetés, Megtakarítás: konzultáció, időpontfoglalás

1. Semmibe nem kerül…

Legfőképpen azért, mert a konzultáció semmibe nem kerül és kötelezettségmentes, tehát igazából nincs veszítenivalód. Annál többet nyerhetsz, hiszen minél előbb rendelkezel a személyes pénzügyi terveddel, annál gyorsabban fogod tudni elérni a céljaidat.

2. Könnyű rossz döntést hozni…

Rengeteg termék lett a piacon. Ha nem szánod rá az időt és az energiát, hogy megfelelőképpen tájékozódj, könnyen rossz termékeket választhatsz, ami végül csalódáshoz, legrosszabb esetben pedig nem céljaid meghiusulásához vezethet.

3. A Te céljaidat tartjuk szem előtt…

Téged képviselünk, a Te céljaidat tartjuk szem előtt, és gondoskodunk a teljeskörű, összetett felvilágosításról. Ez semmivel nem fog többe kerülni neked, mintha a közvetlenül egy biztosítóhoz fordulnál, akik csak a saját termékeiket ajánlanák.

Kinek való a konzultáció?

Jelentkezz a konzultációra, ha…

Ne jelentkezz konzultációra, ha…

Jelentkezz ingyenes konzultációra és ismerd meg milyen lehetőségeid vannak!

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes konzultációra

Befektetés, Megtakarítás: időpont

Mondd meg mikor keressen téged szakértő tanácsadónk

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

A megadott időpontban kollégánk egyezteti veled a részleteket

befektetési konzultáció jelentkezés

1. Töltsd ki a személyes adatokat

Kérlek figyelj, hogy a telefonszámodat és email címedet pontosan add meg, különben nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

2. Válassz időpontot

Válaszd ki Te az időpontot, hogy mikor keressünk!

3. Legyél naprakész

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan fejleszteni tudd a pénzügyi intelligenciád!

4. Várd a hívásunkat

Kollégánk az általad kiválasztott időpontban felkeres, ahol egyeztetitek a részleteket és megbeszélhetitek az esetleges kérdéseket.

Készen állsz, hogy felgyorsítsuk a vagyonod növekedését?

Az ingyenes konzultációnkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz a vágyott pénzügyi szabadság felé!