Személyes Pénzügyi Tervezés

Az álmaidból célokat, a céljaidból egy tervet készítünk, hogy boldogabb, pénzügyileg szabad életed lehessen

Miért fontos a pénzügyi tervezés? Azért, hogy átlásd, és kezedbe vehesd a pénzügyeid irányítását. A terv segítségével kiderül számodra, milyen lépéseket kell tenned pénzügyi céljaid elérése érdekében. A PFS konzultációján segítünk elkészíteni számodra a pénzügyi tervedet, hogy végre kristálytiszta képet kapj arról, mikor, mit kell tenned azért, hogy elérd a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat és egy boldog, pénzügyileg szabad életet élhess!

Pénzügyi tervezés

Pénzügyi tervezés: találj utat egy biztonságosabb jövő felé

Mindenki vágyik arra, hogy pénzügyileg szabad élete legyen. A baj csak az, hogy senki sem tanította meg, hogyan valósítsuk ezt meg.

Nem ismered a saját pénzügyi szokásaid

Valójában fogalmad sincs, hogy mik azok a mélyen meglapuló viselkedésminták, ami miatt rosszul bánsz a pénzzel. Ezek olyan rossz szokásokat tudnak kialakítani az életedben, amiket csak akkor tudsz felismerni és megváltoztatni, ha tudatosan időt szánsz erre és leülsz vele foglalkozni.

Pénzügyi szokások
Pénzügyi tervezés: kifolyik a pénz a kezedből

Nem tudod miért folyik ki a pénz a kezedből

Nincs egy vezetett költségvetésed és nem vagy tisztában azzal, hogy mikor, mire, mennyit költöttél. De azzal sem, hogy mikor várható egy nagyobb kiadás a jövőben. Így könnyen összeadódnak a kisebb összegek, amik szép lassan felduzzadnak és a nagyobb, váratlanul jövő kiadásokkal együtt, észrevétlenül folyik ki a pénz a kezedből.

Hiába keresel többet, a vagyonod mégsem növekszik

Ha kisebb összeggel nem tudsz bánni, akkor nagyobbal sem fogsz tudni. Hiába a magasabb fizetés, vagy a nagyobb bevétel, ha a pénzügyi intelligenciád nem fejleszted, ha nem változtatsz a szokásaidon, akkor nem fogsz tudni vagyont építeni.

Váratlan kiadás

Nem vagy felkészülve a váratlan élethelyzetekre

Nincs semmilyen védelmed, vagy tartalékod egy nem várt, komoly anyagi kiadással, vagy a munkaképesség elvesztésével járó eseményre. Emiatt egy komolyabb baleset, betegség, rokkantság, vagy haláleset akár romba is döntheti a családod pénzügyi életét.

Nem érted a pénzügyi termékek közötti különbségeket

Valójában nem tudod megmondani, hogy milyen pénzügyi, biztosítási, vagy befektetési termékeid vannak és nem ismered a tartalmukat, vagy a költségvonzatukat sem. Így nem lehet tudatosan, határozott és magabiztos döntéseket hozni. Emiatt befolyásolható vagy és felesleges, vagy értelmetlen pénzügyi termékeket vásárolsz, amik nem támogatnak a céljaid elérésben.

Pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

A pénzügyi tervezés értéke számodra

Létezik a bizonytalan élet helyett egy kiszámítható és tervezhető út, ami a pénzügyi szabadsághoz és az anyagi biztonsághoz vezet
Tiszta, elérhető pénzügyi célok, lépésről-lépsére

Tiszta és elérhető pénzügyi célok

A pénzügyi tervezés a rövid és hosszútávú célok kitűzésével kezdődik. Minél hamarabb elkezded tervezni ezeket a célokat, annál jobban felkészült leszel azok elérésére. A szakemberrel való együttműködés segíthet abban, hogy milyen fontossági sorrendet állíts fel, hogyan lehetne egyensúlyba hozni a rövid- és hosszútávú célokat, valamint, hogy mennyi pénzt kell megtakarítanod az elérésük érdekében.

Biztonság a váratlan helyeztek esetére is

Biztonság váratlan helyeztek esetére

A valódi pénzügyi tervezés elképzelhetetlen az alapok biztosítása nélkül: bármilyen szuper terv is készül a célok elérésére, egy nem várt esemény akár romba dönthet mindent.
A tervezés során ezért figyelmet fordítunk arra, hogy családod és vagyonod megvédjük a váratlantól is, hogy céljaid ne kerüljenek veszélybe, ha bármi történik jövedelmeddel vagy befektetéseiddel.

Stratégia és megoldások vagyongyarapításra

Stratégia és megoldások

Függetlenül attól, hogy házat szeretnél-e vásárolni, megtakarítasz gyermekeid életkezdésére, vagyont szeretnél felépíteni nyugdíjas éveidre vagy nyugdíjasként az örökség kérdése foglalkoztat, a pénzügyi tervezés segít hatékonyan elérni céljaid. Kidolgozunk egy ütemtervet céljaid eléréséhez, és útmutatást adunk azokhoz a speciális eszközökhöz és stratégiákhoz, amelyek segíthetnek eljutni céljaidhoz.

10 dolog, amire megoldást nyújthat a személyes pénzügyi tervezés

Pénzügyi tervezés piramis

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Hogyan tud a tanácsadó segíteni a pénzügyi tervezésben?

Segítünk neked a tudatos pénzügyi szokások kialakításában, így gyorsabban eléred a céljaid

Feltérképezzük a pénzügyeid

Egy átfogó elemzés során felmérjük a jelenlegi pénzügyi helyzetedet: mivel rendelkezel és milyen erőforrásaid vannak a jövőbeni céljaid eléréséhez.

Pénzügyi tervezés: feltérképezzük a pénzügyeid
Pénzügyi tervezés célok

Lézerpontosan meghatározzuk a céljaidat

Közösen meghatározzuk mik a rövid-, közép- és hosszútávú céljaid, amiket el szeretnél érni és megmutatjuk, hogy ezen célok eléréséhez milyen pénzügyi döntéseket kell meghoznod. A segítségünkkel világos képet kapsz arról, hogy mennyire reálisak a céljaid, és milyen változtatásokat kell alkalmaznod, hogy megvalósulhassanak.

Összeállítjuk a személyre szabott stratégiád

Már ismerjük a céljaidat, erőforrásaidat, meglévő befektetéseidet - ha vannak -, és befektetési karakteredet. Rajtunk a sor, hogy ezeket összegyúrjuk egy stratégiává, és megoldási lehetőségeket mutassunk neked. Felkutatjuk a számodra legideálisabb termékeket és közösen megbeszéljük, melyik a legmegfelelőbb számodra.

Pénzügyi tervezés, stratégia
Pénzügyi tervezés adminisztráció

Levesszük az adminisztrációs terhet a válladról

Foglalkozz azzal, ami a legfontosabb és mi intézzük a többit. Miután megtaláltuk számodra a legideálisabb terméket és letetted mellette a voksod, mi minden papírmunkát és adminisztrációt elvégzünk.

Nem hagyunk magadra az utadon

Jöjjön bármi közbe, ami az élethelyzetedet, vagy a befektetéseidet befolyásolhatja, mi ott leszünk melletted. Ha kérdésed lenne, ha változtatnál a befektetéseden, fordulj hozzánk bizalommal. Amennyiben a piaci helyzet úgy indokolja, hogy javasolt a portfólió frissítése, a javaslatainkkal mi is keresünk!

Pénzügyii tervezés

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Miért érdemes a PFS-Partners-t választani, ha pénzügyi tervezésre van szükséged?

Térítésmentes konzultció

A konzultáció semmibe nem kerül és kötelezettségmentes, tehát igazából nincs veszítenivalód. Annál többet nyerhetsz, hiszen minél előbb rendelkezel a személyes pénzügyi terveddel, annál gyorsabban fogod tudni elérni a céljaidat.

A Te céljaidat tartjuk szem előtt

Téged képviselünk, a Te céljaidat tartjuk szem előtt, és gondoskodunk a teljeskörű, összetett felvilágosításról. Ez semmivel nem fog többe kerülni neked, mintha közvetlenül egy biztosítóhoz fordulnál, akik csak a saját termékeiket ajánlanák. Megtanítunk helyesen és tudatosan bánni a pénzzel.

Transzparensek vagyunk

Nem árulunk zsákbamacskát, 100%-ig transzparensek vagyunk az ügyfeleinkkel. Megmutatjuk a termékek előnyeit és hátrányait egyaránt és minden kérdésükre választ adunk.

Nem a termékre fókuszálunk

Tanácsadóink a pénzügyi tervezés alapfilozófiája szerint dolgoznak ügyfeleikkel, tehát először téged, az igényedet és a lehetőségeidet ismerik meg, és azután vesznek csak kézbe terméket – és soha nem fordítva. Visszamondott szerződéseink aránya ezért elenyésző, ami bizonyítja, hogy ügyfeleink valóban azt kapják, amire szükségük van.

Megbízhatsz tanácsadóink tudásában

Tanácsadóink naprakész szaktudásáról egyfelől a kötelező képzések, másfelől a rendszeres belsős vizsgáztatások és partneri továbbképzések gondoskodnak. Tanácsadóink döntő többsége több, mint 10 éve velünk van, legtöbbjük sok éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi világban, és tartós, hosszútávú kapcsolatot ápol ügyfeleivel.

Az MNB által felügyelt tevékenységet végzünk

Tesszük mindezt a hatályos jogszabályok messzemenőkig tartó tiszteletben tartásával. Akár a befektetéseidet, akár a biztosításidat vesszük kézbe, tanácsadóinkat megtalálod a Magyar Nemzeti Bank nyilvántartásában. Így biztonságos, megbízható keretek között tervezheted meg a jövődet.

Kinek való ez a konzultáció?

Jelentkezz a konzultációra, ha…

Ne jelentkezz konzultációra, ha…

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Jelentkezz konzultációra
és ismerd meg milyen lehetőségeid vannak!

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes konzultációra

Befektetés, Megtakarítás: időpont

Mondd meg mikor keressen téged szakértő tanácsadónk

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

A megadott időpontban kollégánk egyezteti veled a részleteket

befektetési konzultáció jelentkezés

1. Töltsd ki a személyes adatokat

Kérlek figyelj, hogy a telefonszámodat és email címedet pontosan add meg, különben nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

2. Válassz időpontot

Válaszd ki Te az időpontot, hogy mikor keressünk!

3. Legyél naprakész

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan fejleszteni tudd a pénzügyi intelligenciád!

4. Várd a hívásunkat

Kollégánk az általad kiválasztott időpontban felkeres, ahol egyeztetitek a részleteket és megbeszélhetitek az esetleges kérdéseket.

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Készen állsz, hogy felgyorsítsuk a vagyonod növekedését?

Konzultációnkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz
a vágyott pénzügyi szabadság felé!