Biztosítási védelem

Egy stabil jövő építése a helyes pénzügyi döntésekkel kezdődik.

Váratlan események mindannyiunk életét befolyásolhatják. A kockázati biztosítások segítenek abban, hogy felkészüljünk és megvédjük magunkat és családunkat az olyan kihívásoktól, mint a balesetek, betegségek, vagyoni veszteségek vagy akár a halálesetek. Ezek az eszközök nemcsak pénzügyi biztonságot nyújtanak, hanem békét és nyugalmat is hoznak az életünkbe.

Biztosítás a váratlan ellen

Mire kellhet egy biztosítás?

Egy jól felépített biztosítási portfólió olyan pénzügyi védőhálót teremt, amely megóvja családod és életed stabilitását. A megfelelően kiválasztott biztosítás a legnagyobb bajban nyújthat anyagi segítséget: haláleset, jövedelemkiesés vagy vagyoni károk esetén akár több 10 millió forintot is szolgáltathat a biztosító. 

Védelem a váratlan ellen

Az egészségügyi krízishelyeztektől az előre nem látható balesetekig a megfelelő biztosítás megteremti azt a fedezetet, amellyel elkerülhető a pénzügyi összeomlás. Az orvosi költségek, az ingatlanban bekövetkező károk vagy a felelősségi kárigények jelentős hatással lehetnek pénzügyi helyzetedre, ha nem rendelkezel védelemmel.

A család védelme

A biztosítás megfontolásának fő mozgatója a család és a szeretteink védelme egy előre nem látható eseménytől. A lakásbiztosítás védi a család lakóhelyét, a kötelező és casco biztosítás védi a járműveinket. Ezek általában elfogadott, magától értetődő védelmek legtöbbünk számára. De mi történik akkor, ha a főkereső idő előtt meghal vagy rokkanttá válik? A rezsi, a ruházkodás, az élelmiszer, az iskola, a törlesztők kifizetésére szolgáló bevételforrás részben vagy egészben eltűnik, ami bizonytalan pénzügyi helyzetet, életszínvonal csökkenést teremthet.

Biztosítás a család védelme érdekében

Egészség és jóllét

Egy egészségbiztosítás nem csupán pénzügyi biztonsági háló, hanem egyben egy eszköz is egészségünk megőrzéséhez. A biztosítás által lefedett rendszeres egészségügyi szűrések hozzájárulnak az általános jó közérzethez, csökkentve a súlyos egészségügyi diagnózisok és a kapcsolódó pénzügyi terhek valószínűségét.

„Egy gramm elővigyázat többet ér, mint egy mázsa gyógyszer.”  (Archibald Joseph Cronin)

Pénzügyi tanácsadóként hogyan tudunk segíteni a megfelelő konstrukció megtalálásában?

Miután eldöntötted, hogy szeretnéd megvédeni a családodat egy váratlan esemény pénzügyi nehézségeitől, már csak meg kell találnod a megfelelőt. A biztosítók rengeteg konstrukciót kínálnak. Szakképzett pénzügyi tanácsadóink épp azért vannak, hogy biztos horgonyként szolgáljanak számodra a különböző termékek tengerében. 

Felmérjük a személyes élethelyzeted: milyen célból szeretnél biztosítást kötni?

Egy biztosítási portfólió tervezése során néhány kulcsfontosságú tényezőt figyelembe kell venni, úgymint a vagyoni helyzet, kötelezettségek, bevételek, kiadások, családi helyzet és a potenciálisan felmerülő kockázatok. Ezenkívül figyelembe kell venni az elérhető biztosítási konstrukciókat, azok fedezeti határait, önrészét és díjait is.

Befektetési konzultáció, befektetési tanácsadó

Bemutatjuk a különböző pénzügyi konstrukciókat

Biztosításkötésnél attól függően, hogy mi a célod, számos opció közül választhatsz. Köthetsz életbiztosítást, hogy segítsd a családod, ha korán elhalálozol vagy beteg leszel; balesetbiztosítást arra az esetre, ha megsérülnél, és nem leszel képes dolgozni; vagyonbiztosítást, ami a lakóhelyed vagy vállalkozásod védi vagy egészségbiztosítást az orvosi költségek fedezésére. Mi nem fogjuk elhallgatni sem az adott konstrukciók előnyeit, sem a hátrányaikat. Így tájékozottan tudsz majd dönteni köztük.

Személyre szabott megoldást javasolunk

Minden helyzet egyedi, és ezt mi is jól tudjuk. Nem valószínű, hogy egy 25 éves, egyedül vagy otthon élő pályakezdőnek ugyanaz a megoldás a legoptimálisabb, mint egy 45 éves, családos vállalkozónak. A pénzügyi tervek finomhangolása épp ezért elengedhetetlen: arra törekszünk, hogy Te is a számodra legjobb megoldást szerezd meg.

Rendszeres monitoring

Nagyon fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy tanácsadóink munkája nem ér ott véget, hogy egy-egy szerződés létrejött, hiszen ügyfeleink életében, igényeiben is történhet olyan változás, ami miatt a biztosítási portfólió finomhangolásra szorul.
A biztosítások rendszeres felülvizsgálata és figyelemmel kísérése alapvető fontosságú pénzügyi védelmünk érdekében.

Milyen biztosításokat köthetsz a PFS-Partners segítségével?

Melyek azok az élethelyzetek, amikor mindenképpen fontolóra kell venni a biztosításkötést?

Jelentkezz konzultációra még ma, ha…

Ne jelentkezz konzultációra, ha…

Miért érdemes a PFS tanácsadóit választanod?

Szakmai tudásunk, tapasztalatunk kiemelkedő

Biztosítási tanácsadóként folyamatosan képezzük magunkat. Így nem fordulhat elő, hogy nem vagyunk tisztában egy számodra fontos, aktuális információval. Átlátható működésünknek és hozzáértésünknek köszönhetően nagyon kevés, visszamondott szerződéssel rendelkezünk.

Független szervezetként működünk

Nem a biztosítók irányítják, mit mondunk, hanem a józan megfontolások. Ügyfeleink mindegyikének bemutatjuk, melyek az egyes opciók előnyei és hátrányai – így nem fogsz a sötétben tapogatózni, mielőtt választanál közülük.

Neked adunk tanácsot

Minden kliensünknek, így számodra is személyre szabottan javaslunk biztosítást. Igényeidet, családi és anyagi helyzetedet, a lehetséges kockázatokat is figyelembe véve.

Betartjuk a szabályokat

Az MNB által felügyelt tevékenységet végzünk. Így biztos lehetsz benne, hogy az aktuális, törvényes kereteket messzemenőkig figyelembe vesszük majd – és jó kezekben nyugszik családod jövője.

Vedd kezedbe a jövőd biztonságát!

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes konzultációra

Befektetés, Megtakarítás: időpont

Mondd meg Te, hogy mikor keressen téged szakértő tanácsadónk

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

A megadott időpontban kollégánk egyezteti veled a részleteket

Jelentkezz konzultációra!

befektetési konzultáció jelentkezés

1. Töltsd ki a személyes adatokat

Kérlek figyelj, hogy a telefonszámodat és email címedet pontosan add meg, különben nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.
A megye megadására csupán azért van szükségünk, hogy a hozzád legközelebb lévő kollégánk keressen fel.

2. Válassz időpontot

Válaszd ki Te az időpontot, hogy mikor keressünk! Tanácsadóink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

3. Várd a hívásunkat

Kollégánk az általad kiválasztott időintervallumban felkeres, ahol egyeztetitek a részleteket és megbeszélhetitek az esetleges kérdéseket.