Neves szakemberekkel beszélgetünk az állami és magánegészségügyről, hogy hiteles forrásból tájékozódj a témáról

Egészségbiztosítás: Színvonalas egészségügyi ellátás

„Akkor drága az egészség, mikor meglep a betegség”

 – tartja a közmondás. A  betegség, mindig meglepetésként toppan az életünkbe, a betegségre nem készülünk fel. De gondoskodni tudunk arról, hogy megtegyünk mindet azért, hogy megelőzzük, és ha már megbetegedtünk, akkor minőségi szolgáltatásban legyen részünk.  A felmérések szerint magánorvosi ellátásra kb. az állami egészségügyi költség 40-45 %-át költöttük el.  A helyzet ez év március 1-ével megváltozott, a törvény nem engedi meg a magánegészségügy és állami egészségügy összekeverését, valamint büntethetővé vált a hálapénz elfogadása és adása is.

Saját kutatás szerint, a betegek több mint 80 %-a adott hálapénzt  az orvosának. Ez alkalmanként 10.000-50.000 Ft is lehetett, és a komolyabb műtéti beavatkozásnál ez az összeg a több százezer forintot is meghaladta.

Ma már nem kell a saját zsebünkből fizetni ezeket a „kiadásokat”. A  magánegészségügyi biztosításokkal előre gondoskodhatunk magunkról, szeretteinkről és a munkatársainkról is. A szolgáltatások palettája nagyon széles, az egyéni igényekhez, lehetőségekhez alakítható.

A webináriumunk célja, hogy objektív képet kapj az egészségügy helyzetéről és bemutatni, hogy miben tud segíteni egy egészségbiztosítás

Hiteles szakértőkkel beszélgetünk az egészségügyi rendszerről, a folyamatban lévő reform intézkedésekről, a világjárvány következményeiről, és arról, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre magunkat minél inkább biztonságban tudni.

Okok, amiért érdemes az egészségügyről beszélnünk

Egészségbiztosítás: az állami egészségügyi ellátás színvonala folyamatosan romlik

Előadóink

Törökné Iványi Ildikó

Iványi Ildikó

Pénzügyi tervezőként a befektetési piac a szakterületem, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy a befektetési célok megvalósítását veszélyeztető kockázatokat is megfelelően kezeljük. 

A pénzügyi döntéseink meghatározzák a jelenünket és a jövőnket is. Azért foglalkozom az egészségbiztosítási területtel, hogy ügyfeleim az éveken, évtizedeken át összegyűjtött vagyont a kitűzött célokra tudják felhasználni, és ne egy gyógykezelésre kelljen fordítani azt.

Abban hiszek, hogy akkor végzem jól a munkámat, ha folyamatosan képzem magam, és a közérthető és folyamatos tájékoztatással teszem ezt az ügyfeleimmel és az érdeklődőkkel is.

Díványbeszélgetés az egészségügyről Kovács Andrással

Kovács András

A 2000-es évek elejétől nemzetközi bankoknál dolgozott, ahol közvetve és közvetlenül hozzájárult a magyarországi pénzügyi kultúra továbbfejlesztéséhez. 

2015. január 1-től a MediHelp International üzletfejlesztési igazgatója, a magyarországi MediHelp vezérügynökség megalapításának kulcsszereplője.

Feladatai közé tartozik a MediHelp teljes alkuszi/többesügynöki/partneri függőügynöki értékesítési hálózatának támogatása, a nemzetközi partnerekkel való kapcsolattartás, a magányegészségügyi szolgáltatók támogatása, mind Magyarországon, mint Európa több országában.  Ezek mellett számos konferencián meghívott előadó, egészségbiztosítási, magánegészségügyi témákban, saját üzleti Facebook oldalán, pedig magyarul és angolul is rendszeresen jelentkezik, aktuális videókkal.

Médiamegjelenések, ahol találkozhattál már velünk

Partnereink, akik megbíznak bennünk