Befektetési konzultáció

Miért fontosak a befektetések?

Azért, hogy elérd a céljaidat. Mindegy, hogy nyugodt nyugdíjas évekről álmodsz, lakásra gyűjtesz, gyermekedet szeretnéd elindítani az életben, vagy egy luxusautó minden vágyad – a lényeg, hogy a pénzed érted dolgozzon.

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni a számodra ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.

Befektetés a PFS segítségével
Hogyan (ne) veszítsd el a pénzed

Miért fontos a befektetés?

Ha szeretnéd megsokszorozni pénzügyi tartalékaidat, legyen a jövőbeni nyugdíjad vagy a pénzügyi függetlenség elérése a cél, már nem elegendő csupán pénzt keresned. Abban is gondolkodnod kell, hogy a pénzed aktívan dolgozzon érted.

Az otthonodban vagy a bankszámládon pihenő pénz ugyanis nem hoz neked hozamot, nem gyarapszik, sőt még az inflációt sem tudja követni. Bár látszólag több forint gyűlik, az évek során annak vásárlóereje folyamatosan csökken. A befektetés révén viszont nem csupán megőrizheted a pénzed értékét az inflációval szemben, de növelheted is azt.

Teljesen érthető, ha óvatosan közelítesz a befektetésekhez. Számos lehetőség áll rendelkezésedre, és laikusként nehéz eldönteni, melyik felel meg legjobban lehetőségeidnek és céljaidnak.

Gyakori tévhit, hogy a befektetések magas kockázatot hordoznak. Bár vannak olyan befektetési lehetőségek, amelyeknek magasabb a rizikója, a piaci paletta széles skáláján mindenki találhat olyan befektetést, ami az alacsonyabb kockázatot, a kiszámíthatóságot preferálja.

Hogyan tud a pénzügyi tanácsadó segíteni a befektetési döntéseidben?

Befektetési kérdésekben sokan elkövetik azt a hibát, hogy érzelmi alapon döntenek, barátok, ismerősök tanácsai, reklámok hangzatos szövegei alapján, miközben hiányoznak az alapvető pénzügyi ismereteik.

A független pénzügyi tanácsadó biztosítja számodra a szakértelmet, az aktuális piaci helyzet ismeretet, mely információkat felhasználva segíthet a megalapozott, objektív döntés meghozatalában.

Biztos lehetsz abban, hogy személyre szabott megoldást kapsz kézhez, amely összhangban van a pénzügyi helyzeteddel, a jövedelmeddel és kiadásaiddal, kockázattűrő képességeddel, befektetési céljaiddal. A pénzügyi tanácsadó segíthet egy olyan diverzifikált portfólió kialakításában, amellyel csökkentheted a befektetés kockázatát, és optimalizálhatod a hozamot.

Mivel a pénzügyi piacok folyamatosan változnak, ezért fontos, hogy a befektetésed alakulását folyamatosan nyomon kövesd, időről időre módosítsd az összetételét. A tanácsadó ebben is partner.

Befektetési konzultáció, befektetési tanácsadó

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Milyen befektetési lehetőségeket kínál a PFS-Partners?

Így segítünk a befektetéseidben 5+1 lépésben

Befektetés, Megtakarítás: Feltérképezzük a pénzügyeid

1. Feltérképezzük a pénzügyi helyzeted

Egy átfogó elemzés során felmérjük a jelenlegi pénzügyi helyzetedet, bevételeidet, kiadásaidat, és a meglévő befektetéseidet (ha vannak).

Befektetés, Megtakarítás: célok meghatározása

2. Meghatározzuk a céljaidat

Gyermeked jövőjének megalapozása? Lakásvásárlás? Az időskori jólét biztosítása? Segítünk, hogyan alakítsd az álmaidat reális célokká, és mit kell tenned, hogy valóra váljanak. Arról is tájékoztatunk, milyen erőfeszítésekkel, vagy lemondásokkal jár a célok elérése, és reálisan mire van lehetőséged.

befektetés kiválasztás

3. Személyre szabott stratégiát alakítunk ki

Ha kitűzted a céljaidat, már csak a hozzájuk vezető utat kell megtalálnod. Mivel ismerjük a pénzpiaci helyzetet és a befektetési termékeket, így segíteni tudunk a befektetési stratégiád kialakításában. Mi csak ajánlatokat adunk, a végső döntést Te hozod meg.

befektetés kiválasztása után adminisztráció

4. Levesszük az adminisztrációs terhet a válladról

Foglalkozz a családoddal, barátaiddal, hobbiddal, munkáddal: azokkal a dolgokkal, amik igazán fontosak számodra, a többit pedig bízd ránk! A céljaidnak legjobban megfelelő befektetés kiválasztása után mi intézzük a papírmunkát és az adminisztrációt.

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia
Befektetés, Megtakarítás: Végig melletted állunk
Befektetés, Megtakarítás: Végig melletted állunk

5. Befektetéseidet folyamatosan figyeljük

Egy befektetés évekre, vagy akár évtizedekre szól, és mi végig ott leszünk, ha segítségre van szükséged. Ha kérdésed lenne, ha változtatnál a befektetési porfólión, vagy újraterveznéd a célt, fordulj hozzánk bizalommal. Amennyiben a piaci helyzet úgy indokolja, hogy javasolt a portfólió frissítése, a javaslatainkkal mi is keresünk!

A jó befektető holtig tanul

+1. A jó befektető holtig tanul…

…és mi is szívesen tájékoztatunk a legfrissebb lehetőségekről. Minden hónapban tartunk egy webináriumot az aktuális pénzpiaci helyzetről és a befektetésekre gyakorolt hatásairól, így egyre jobban fogsz érteni a saját befektetéseidhez.

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Miért érdemes a PFS-Partners-t választani, ha
befektetésről van szó?

Bármilyen kérdéssel megkereshetsz minket

Nincs buta kérdés, hiszen tudjuk, milyen nehéz laikusként eligazodni a pénzügyi termékek világában. Nem fogunk siettetni, minden információt megadunk a döntéshez. Sőt, mi magunk fogjuk felhívni a figyelmedet az esetleges kockázatokra, hátrányokra, vagy buktatókra. Több évtizedes együttműködésekben gondolkodunk, az az érdekünk, hogy valóban jól járj velünk.

Megbízhatsz tanácsadóink tudásában

Nem egy hétvégi tanfolyamon tanultuk meg a befektetések alapjait, hanem a kötelező hatósági vizsgák mellett rendszeres belső és külső tréningeken veszünk részt, hogy mindig átlássuk a piaci helyzetet. Szakmailag és etikailag is magasra tesszük a lécet, és ragaszkodunk kiváló kollégáinkhoz. Tanácsadóink többsége már több mint 10 éve erősíti csapatunkat.

A jogszabályoknak megfelelően működünk

A jogszabályoknak megfelelő, MNB által felügyelt tevékenységet végzünk.

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Végre a saját kezedbe tudod venni a pénzügyeidet!

Átlátható befektetések

Átlátható befektetések…

…Tudni fogod, hol van a pénzed és mit „csinál“

Befektetés, Megtakarítás: befektetési lehetőségek

Magabiztos döntések…

…tisztában leszel a lehetőségeiddel és magabiztosan fogod kiválasztani a befektetéseidet

Befektetés, Megtakarítás: a pénzed a te céljaidért dolgozik

A pénzed a Te céljaidért dolgozik…

…így könnyebb lesz elérni az álmaidat!

Kinek való a befektetési konzultáció?

Jelentkezz a konzultációra még ma, ha…

Ne jelentkezz konzultációra, ha…

Ügyfeleink véleménye a PFS-Partners-ről

Vedd kezedbe pénzügyeidet!

Befektetés, Megtakarítás: személyre szabott stratégia

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az ingyenes konzultációra

Befektetés, Megtakarítás: időpont

Mondd meg Te, hogy mikor keressen téged szakértő tanácsadónk

Befektetés, Megtakarítás: kapcsolat

A megadott időpontban kollégánk egyezteti veled a részleteket

Jelentkezz ingyenes befektetési konzultációra!

befektetési konzultáció jelentkezés

1. Töltsd ki a személyes adatokat

Kérlek figyelj, hogy a telefonszámodat és email címedet pontosan add meg, különben nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

2. Válassz időpontot

Válaszd ki Te az időpontot, hogy mikor keressünk!

3. Szerezd be elsők között a befektetésekről szóló információkat

Iratkozz fel a befektetési hírlevelünkre, hogy eltudjuk küldeni neked a pénzügyi szektorból bejövő legújabb és legfontosabb elemzéseket.

4. Várd a hívásunkat

Kollégánk az általad kiválasztott időpontban felkeres, ahol egyeztetitek a részleteket és megbeszélhetitek az esetleges kérdéseket.

Szeretnél nyugodt lenni, hogy a pénzed a céljaidért dolgozik?

Ingyenes konzultációnkkal egy lépéssel közelebb kerülhetsz a magabiztos, tudatos befektetésekhez és céljaid eléréséhez.