Miért pont most, és miért pont ez a stratégiai együttműködés jött létre?–Rendhagyó Díványbeszélgetés

STratégiai együttműködés

A februári beszélgetés után folytatjuk rendhagyó sorozatunkat, melyben Keszthelyi Erikkel cserél gondolatokat János Zsolt a szakma fejlődéséről, a digitalizációról, megújulásról és a holisztikus ügyfélkiszolgálásról.

A PFS-Partners és a Hungarikum Alkusz cégcsoportba tartozó HUNPartner Kft. stratégiai együttműködésbe lépett az ügyfelek holisztikus kiszolgálása érdekében. Ezzel a lépéssel hazánkban eddig egyedülálló kapcsolat jött létre a két cég között, melynek működéséről, víziójáról, mikéntjéről beszélget a két cég társtulajdonosa.

Az együttműködés sikeressége azon múlik, hogy mindkét fél azt a kompetenciát hozza magával, amiben valóban jó, és nap, mint nap az ügyfelek és partnerek felé képes legyen a legjobbat nyújtani, folyamatosan fejlődni a maga területén.

Változzanak bármilyen irányba a piaci körülmények, a jogszabályi elvárások, a fontos az, hogy a szakemberek ne veszítsék el a víziójukat és lássák meg a változásban a szépséget és azt, hogy miként lehet ezeken keresztül még inkább az ügyfelek szolgálatára, hiszen ők bizalmat szavaztak a tanácsadónak és ezt a bizalmat felelőséggel kell kezelni.

Az ügyfeleknek nem termékre van szüksége, hanem egy olyan empatikus tanácsadóra, szakemberre, akiben megbízhat. Pont ezért tekintünk a digitalizációra nem potenciális veszélyként, hanem egy fantasztikus eszközként.

——————

Beszélgetőpartnerek:

Keszthelyi Erik, Hungarikum Alkusz társtulajdonos, ügyvezető igazgató

János Zsolt, nemzetközi piaci elemző, a PFS-Partners társtulajdonosa

——————-

Kérdése van befektetéseivel kapcsolatban?

Jelentkezzen befektetési konzultációra: https://pfspartners.hu/befektetes-megtakaritas/

Érdekli, hogy pénzügyi tervezés szemszögből az Ön pénzügyei hogyan állnak? Jelentkezzen pénzügyi tervezés konzultációra: https://pfspartners.hu/penzugyi-tervezes/

——————-

A videóban tárgyalt tartalom KIZÁRÓLAG általános tájékoztató célokat szolgál, semmilyen körülmények között NEM jelent ajánlást bizonyos befektetések megvásárlására vagy eladására, és nem minősül befektetési tanácsadásnak! Az előadók nem tudják felmérni az egyes hallgatók kockázati profilját és pénzügyi körülményeit.

Aki a videóban elhangzottak alapján dönt befektetési termékek / eszközök vételéről vagy eladásáról, az teljes egészében saját felelősségére teszi. Sem a PFS-Partners Kft., sem az előadók nem vállalnak felelősséget, ha Ön a videóban elhangzottak alapján hozta meg saját befektetési döntéseit, és emiatt esetleg veszteségeket szenved.

Szeretnéd, hogy a pénzed tényleg a Te céljaidért dolgozzon?​

A PFS befektetési konzultációján segítünk megtalálni az ideális megtakarítási formát, akár meglévő, akár új befektetési lehetőségeket keresel.​

Ismerd meg a szerzőt!

Picture of Adámi Mónika

Adámi Mónika

Elkötelezett híve vagyok a pénzügyi tervezésnek. Hiszem, hogy egy pénzügyi tervező valós értéket képvisel az ügyfeleknél hosszútávú együttműködésük során, testreszabott kockázat- és vagyonkezelési megoldások nyújtásával.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban?

2024.06.26.

14:00

2024-06-26
Hozzájárulok adataim kezeléséhez a adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

2024.06.26.

14:00

Díványbeszélgetés a tőkepiacról

(A gombra kattintva elfogadod az adatvédelmi szabályzatot és feliratkozol a hírlevélre és eDM-re)